Läs kommentar: 2 Postad av Pintuz /  16.03.2017
Tjo!,

Vi har nu valt att ta bort några fler oaktiva admins för att göra plats för några nya trevliga ansikten. Nya admins är Ekke, Misfire och eRebOs, Välkomna dem gärna i sedvanlig ordning med några väl valda slaps/kicks

För er som blivit borttagna tackar vi för allt ni gjort och om ert intresse för oldswedes återkommer är ni välkomna tillbaka.


./Pintuz
utskriftsvänlig

Kommentarer

Frank 16 mar : 17:37
Kommentarer: 7

Registrerad: 24 dec : 00:05
Nice !
När blir det LAN ?


Pintuz 17 mar : 14:45
Kommentarer: 32

Om nån tar tag i det och hittar en lokal som möter våra kriterier så ska det nog kunna bli LAN tycker jag. Jag håller på att titta lite på lokaler men det är svårt att hitta något bra ställe.

Kriterier vi har är förstås internet, EL för X antal datorer med skärm, kök, badrum/toalett, utrymme för LAN, utrymme att sova på, basic möbler som bord och stolar, att vi får ta in och bruka alkohol och rent praktiskt så vore det bra om den låg i närheten av typ ica/coop och möjligtvis nån resturant så kan vi kapa ner så vi endast splittar hyran som inträde.


Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera