LAN

Läs kommentar: 1 Postad av Pintuz /  28.09.2020
Tjo!,
Tack till alla för ett otroligt trevligt LAN i helgen. Ett stort tack till vår LAN-general trewe som organiserat och fixat, och som aldrig fick gå å lägga sig på nätterna Man kunde se en hel del gamla ansikten men också många nya vilket var roligt.

Ett stort tack till Köpings Kabel-TV som hade fixat internet åt oss.

Grattis till lag "1TeamRuleAll" som vann turneringen. Demos från turneringen finns nu på hemsidan för de som vill kolla på matcherna.

Planeringen för ett LAN nästa år är redan igång och trewe håller redan på att fixa saker och ting inför det. Det kommer mest troligt bli samma plats, men när det faktiskt blir av kommer fastställas senare. Om ni har förslag till förändringar/förbättringar eller om ni är intresserade att hjälpa till att organisera LANet, så hör av er till oss. Ju fler kockar ju bättre soppa är det väl man säger?

./Pintuz
utskriftsvänlig

Kommentarer

Trewe 29 sep : 16:49
Kommentarer: 6

Japp.. Är redan i fullgång att gå igenom mat inköpet (blev lite mycket salladshuvud) och skapa kontakt med Köpings kabel-tv om att får hyra internet. Även fiska efter personer som vill vara bollplank och hjälpa till med styra upp till lite bättre lan än den vi hade. Så är det något ni vill hjälpa till så skriv här eller på Facebook till mej.


Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera