LAN

Läs kommentar: 0 Postad av Pintuz /  28.05.2018
Tjo!,

Tyvärr har LAN:et i Mora blivit inställt pga lågt intresse. Vi får försöka dra ihop ett LAN till hösten istället, det börjar ju vara ett tag sen nu.


./Pintuz
utskriftsvänlig
Läs kommentar: 3 Postad av Pintuz /  02.05.2018
NoShame roddar

LAN i Mora 31 Maj - 3 Juni

Deltagarantal: 25-40.
Tillgång till lokalen från 18.00 på torsdag kväll, lämnas 12.00 städad och klar söndag.
Pris kommer ligga nånstans mellan 250-350 beroende på hur många det blir. Ingen mat ingår utan vi delar på lokalkostnaden.

Anmälan görs på Sterns mail nedan. Bekräftelse mail kommer tillbaka med vilken placering du har samt mer information!
OBS!: LAN:et är inställt

Mail: -./Pintuz
utskriftsvänlig
Läs kommentar: 0 Postad av Pintuz /  01.04.2018
Tjo!,

Nästa uppdatering som planeras komma i slutet av månaden kommer återställa kofoten för CSGO från grundspelet half-life 2 fast i ny tappning.

Den nya uppdateringen ger oss en ny version av kofoten kan man säga. Precis som med andra vapen i CSGO kommer man kunna öppna lådor med kofot-skin eller köpa på market.

Kofoten kommer vara överlägsen kniven då man med ett hugg rakt framifrån kommer kunna ge ~80-150 hp i skada, där hugg i huvet såklart tar mest hp. För att valve ska kunna implementera det nya vapnet riktigt kommer nya hand-animationer läggas in så man kan titta på vapnet riktigt men även nya animationer för fiender som blir huggna och dör. Så det kommer bli en stor uppdatering.

Det kommer i början endast finnas 7 skin till kofoten, men fler kommer senare med nya lådor. Osäkert vad priserna på market kommer ligga på, men kommer säkert ligga rätt högt.

Med nya vapnet kommer man nu även kunna skydda sig mot både kofot men även att bli knivad då alternativ attack kommer innebära defensiv ställning. Räckvidd kommer vara längre än man har med kniv, men inte lika lång räckvidd man har med elpistolen.

För snabb integrering av nya vapnet hos spelarna kommer valve byta ut de nyare knivarna spelare fått mot ny kofot. Knivar som är 2 år eller nyare kommer bytas ut. Men vem vill inte ha en kofot istället för en kniv?, speciellt när kofoten både har bättre räckvidd och tar mer hp av fiender än en kniv.

Med kofotens intågande kommer man nu kunna hugga sig genom tunnare väggar, även om det kanske låter en del när man hugger så ska teoretiskt kunna skapa en egen väg in och överaska fienden, att försöka hålla ännu en vinkel eller två kan få mycket intressanta nya strategier att skapas. Ett exempel är på Mirage där man ska kunna hugga sig ut genom höga B rakt ut på korta och på så vis kunna överrumpla fienden på B-site med hjälp av en till vinkel.


Detta kommer bli intressant för game play, speciellt i MM.

Viktigt att ni läser mer på följande länk då jag inte kunnat ta upp alla ändringar i denna artikel:

https://csgoupdate.valve.com/Massive-Update-Crowbar-Returning.htm


./Pintuz
utskriftsvänlig
Gå till sidan       >>