Läs kommentar: 9 Postad av Pappafjant /  04.04.2016
Då var mora lanet avklarat och ett Grymt stort tack till arrangörerna för en mycket bra helg ! med spelande och trevligt sällskap och god mat som var extremt god !

Och ett stort Grattis Till lag Gruppsex till segern i turneringen.
Vi på oldswedes är glada att se nya ansikten och gamla på lanet och hoppas att så blir resultatet på nästa lan

Laguppställningen Gruppsex

Bull
FrAgI
Garvey
Klingan^
ReZaL
Viki

grattis till er än en gång

// Oldswedes


utskriftsvänlig

Kommentarer

Jazon 04 apr : 07:00
Kommentarer: 24

Registrerad: 25 jan : 15:03
NoShame clanen tackar alla deltagare för ett lyckat LAN! Sjukt roligt att vi blev så pass många tillslut och att problemen va på minimal nivå under hela helgen.
På återseende!

Pappa är bäst

BoDoM 04 apr : 14:25
Kommentarer: 2

Registrerad: 24 nov : 11:08
Tack snälla för ett grymt lan, Ser fram emot nästa
Ska bara försöka träna lite mer innan
Hör å ses. MVH// BoDoM


piCt 04 apr : 15:07
Kommentarer: 8

Registrerad: 06 jul : 14:56
Ja, det var riktigt riktigt kul. Har inget att klaga på vad gäller arrangemanget! Schysst hemlagad riktig mat, kul turnering och trevligt sällskap. Lite synd att turneringen inte kom igång tidigare bara, hade vart kul med bo3 i finalerna, och visning av dem på tvn, så vi som åkte ur kunde heja på och gambla en månadslön eller två. Ser fram emot onlineturnering och nästa lan. Bodom, du är global till nästa lan - du och jag börjar bootcamp imorgon. Tänkte börja med att visa hur bomben ser ut, så det inte blir så jobbigt när du ska deffa. Kul att träffa er alla. Extra tack till resten av "De välhängda", och arrangörerna!

Hata alla, vi ska kravalla!

Frank 04 apr : 17:52
Kommentarer: 7

Registrerad: 24 dec : 00:05
Waow vilken helg !!! Snacka om fullträff.
100%-ig Lokal,mat och drag.
Jag hoppas verkligen att vi kör där igen.
Tack alla inblandade !

Ett litet xtra tack till er som var med uppe till morgonkvisten varje natt (ni vet vilka ni är) !


//// BOOSTADE Frank





piCt 05 apr : 00:10
Kommentarer: 8

Registrerad: 06 jul : 14:56
Ja, vafan - vi borde nästan få någon form av arvode för att hålla koll på folks grejer när de ligger o sover. Jag vaktade ju Sanctis vodka som en högerhök med alla pengarna i Lehman Brothers vaktar sina aktier!

Hata alla, vi ska kravalla!

Sancti 05 apr : 09:43
Kommentarer: 13

Registrerad: 16 mar : 21:46
Ja för helvete. Stort tack till er som roddade ihop det hela.
Kul att träffa folk man lirar med ibland.

Kan väl säga att bilden man byggt upp av vissa raderades rätt kraftigt. På ett positivt sätt det vill säga.

Stort plus på att det roddades hemlagat till krubb. Vilka hjältar som kämpade för att stilla hungern i min tjocka mage.

Ser fram emot nästa om man har möjligheten att deltaga.

See you in the crosshair osv osv osv.

In nomine Patri, Et Filii, Et Spiritus Sancti.

piCt 06 apr : 19:09
Kommentarer: 8

Registrerad: 06 jul : 14:56
Visste inte vart jag skulle skriva, så det fick bli här. Recept på beefjerkyn som jag hade med på lanet:

- 1dl worchestersås
- 1dl soja (riktig svampsoya, typ mr cheng)
- 2-4tsk salt
- 3-4 msk svartpeppar
- 5-6msk lökpulver
- 1/2 - 3/4 burk Chipotle pasta (santa maria, finns i tacohyllan på välsorterade butiker)
- 1/3-1/2 flaska liquid smoke (rökessens, brukar stå bland typ grillmarinader o dyl i stora butiker)
- 5-6msk honung (om du inte har flytande honung, värm vanlig honung i micron 30sek så blir den flytande)
- ev ett par tsk oregano

Detta räcker till ca 1kg kött. Lövbiff funkar fint, men det gör ju inget om man får tag i vilt. Köttet får inte vara för fett, och helst inte med för mkt senor. Fettet kan göra att det härsknar, och senorna fastnar i tänderna.

Jag brukar marinera c:a 12h, men det funkar med allt från 3 och uppåt.

När köttet är marinerat lägger man upp det på hushållspapper och torkar/trycker ut det värsta av vätskan med papper. De ska vara fuktiga, men inte drypa.

Jag har 2 galler, vilket räcker till 1kg kött. Jag lägger dem bara på gallret, och är noga att de inte överlappar varandra. Kör man en stor sats, eller bara har ett galler så kan man hänga bitarna som på en tvättställning på gallret.

Jag har varmluftsugn, och till 2 galler brukar mellan 3-5h vara lagom. Ungnsluckan skall ha en glipa på några cm (jag brukar ta en dubbelvikt grytvante), och temperaturen 50 grader. Har man inte varmluftsugn kan man behöva vända på bitarn emellanåt. Viktigt att inte går över 50 grader. Lägre temperatur och längre tid är bättre, över 50 grader kan köttet bli tillagat och inte bra alls.

Varsågod Frank.




Hata alla, vi ska kravalla!

Frank 06 apr : 21:33
Kommentarer: 7

Registrerad: 24 dec : 00:05
Grymt PiCt !
Ska testas i helgen .

/ Frank


Stern 07 apr : 17:31
Kommentarer: 18

Registrerad: 29 apr : 13:34
Nice! Det va ju skit gott synd bara du inte va i mitt lag
Blir att köpa in allt så man kan fixa godis till helg ölen!!!

M.S


Du måste vara inloggad för att posta kommentarer på denna webbplats - vänligen logga in, eller om du inte är registrerad klicka här för att registrera